Τυπογραφείο
Θεσσαλονίκη

Ψηφιακές
Εκτυπώσεις
Θεσσαλονίκη

Δημιουργικό

Τυπογραφείο
Θεσσαλονίκη
Printsialis

Ψάχνετε...... Δημιουργικό; Ψηφιακές Εκτυπώσεις; Offset Εκτυπώσεις;

Είστε στον σωστό χώρο.
Επειδή η επιτυχία σας είναι δική μας δουλειά.
Από τον σχεδιασμό του λογότυπου σας ως και κάθε είδους μακέτα, από τις κάρτες (business card) ως το φυλλάδιο, τη μπροσούρα ή τον κατάλογο, από τα επιστολόχαρτα, τα μπλοκ, τα συνταγολόγια και τους φακέλους ως τα τιμολόγια και τα λογιστικά έντυπα, από ημερολόγια και ετικέτες, ως το folder και τη συσκευασία που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για offset ή ψηφιακή (digital) εκτύπωση , για μονόφυλλα ή πολυσέλιδα έντυπα, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για πανό, αφίσες, αυτοκόλλητα, banner, χαμηλού ή μη κόστους, επιδίωξή μας στο Τυπογραφείο PrinTsialis στη Θεσσαλονίκη είναι… να κάνουμε τη δουλειά μας.

Με την εμπειρία 4 δεκαετιών το Τυπογραφείο PrinTsialis στη Θεσσαλονίκη προσφέροντάς σας τις πλέον ποιοτικές  και οικονομικές λύσεις για την επιχείρησή σας, με γνώμονα τις μοναδικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας εκτυπώσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης, ακόμη και αυθημερόν.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η Printsialis προσφέρει ιδέες & λύσεις στο χώρο των Γραφικών Τεχνών με υψηλό επίπεδο παραγόμενων προιόντων, ποιότητας και αξίας.
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Σκοπός μας είναι να είμαστε σύμμαχοι και συνεργάτες σας σε κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη, προσφέροντας ταχύτητα στις παραδόσεις ακόμα και αυθημερόν.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Σε εμάς κάθε πελάτης κατέχει ξεχωριστή θέση και εξυπηρέτηση άμεσα και υπέυθυνα από τον ίδιο άνθρωπο κάθε φορά. Επικοινωνήστε μαζί μας (2310 680736) είμαστε δίπλα σας καθημερινά 08:00 - 21:00
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Κανένα προιόν ή υπηρεσία δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν είναι οικονομικά προσιτή. Βασικό μέλημα μας είναι να βρίσκουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή λύση με το χαμηλότερο κόστος.

Πείτε μας για το έργο σας,
παρακαλώ να είστε περιγραφικοί.